t
Modtag nyheder om mode, trends og events. Få Gode tilbud og eksklusive rabatter på f.eks. sko, tøj, smykker, skønhedsprodukter, parfume, accessories etc. Deltag i spændende konkurrencer og masser af andet underholdning. Modtag vareprøver. Tilmeld dig ForHende.dk´s nyhedsbrev og deltag samtidig i konkurrencen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
JA TAK, jeg ønsker at modtage nyhedsbrevet ForHende.dk og deltage i konkurrencen ->

Du kan altid framelde dig ForHende.dk´s nyhedsbrev på hjemmesiden eller på selve nyhedsbrevet.


Næste udtrækning d. 30.03.18. Vinderen vil personligt blive kontaktet.

forhende.dk drives af Nuevo Media

Behandling af personlige oplysninger på ForHende.dk

  1. For at blive tilmeldt ForHende.dk, skal brugeren opgive oplysninger om navn og e-mail. Disse oplysninger bliver brugt i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrevene. Det er kun ForHende.dk der har adgang til disse informationer.
  2. Ved tilmelding til ForHende.dk vil brugeren i hele tilmeldingsperioden modtage e-mails på hverdage, på den e-mail adresse som brugeren opgiver ved tilmeldingen, med annoncer, rabatter og tilbud. Ved specielle lejligheder udsendes ForHende.dk i weekenden.
  3. De indsamlede oplysninger bliver ikke videregivet til 3. part.
  4. Oplysninger bliver præsenteret for mulige annoncører i samlet form. Således kan en annoncør ikke se den enkeltes brugers data.
  5. Brugeren kan til en hver tid blive slettet fra ForHende.dk. I så tilfælde vil alle data om den enkelte bruger blive slettet.
    Afmeldingsformularen findes her: http://www.forhende.dk/nyhedsbrev/afmeld.html
    Desuden findes der et afmeldings link på hver udsendte nyhedsbrev
  6. Vi forbeholder os retten til en hver tid, at slette en bruger som har opgivet forkerte informationer, eller på anden måde misbruger vores systemer